Anti Age Tretmani

Tretmani

Face Up Tretman

Takozvani “Eliksir mladosti” - Face Up tretman je najunikatniji tretman koji postoji. Proglašen kao “neinvazivni face lifting” ovaj tretman usporava starenje za zapanjujućih 50%


Ključna razlika Face Up-a i svih ostalih kozmetičkih tretmana je što “Eliksir mladosti” ne cilja samo kožu, već i mišiće. Koriste se pokreti koji su jedinstveni, baš kakvi ćete i Vi biti nakon tretmana. Visoko energetski potezi oblikuju mišiće Vašeg lica i zatežu ih. Takođe se trenjem podstiču cirkulacija, proizvodnja kolagena i obnavljanje ćelija. Kao rezultat dobija se “Holivudski” izgled kože koja je osvežena, čvrsta, koja ima bolji tonus i finije linije. Bore su nakon ovog tretmana vidno ublažene. Nakon samo jednog tretmana konture su vidljivo definisane! 


Po pravilu bi ovu metodu trebalo praktikovati dva puta mesečno, a nakon 24 tretmana rezultati postaju trajni. Efekti prvog face gym tretmana traju neverovatnih 10 dana, a tretman je potpuno prirodan. Tretman se može raditi već u ranim 20-im godinama kako bi se sprečila pojava prvih znakova starenja.


Prolifting Tretman (Regeneracija)

Frakcionalna radio-frekvencija je unela veliku inovaciju u tehnologiji RF anti aging sistema. Zasniva se na patentiranom dizajnu “Terapeutske glave”. Pokreće proces proizvodnje kolagena, obnavlja ćelije i vrši lifting Vašeg lica. Drastično smanjuje izboranost kože i kompletno redefiniše konture lica, vrhunski učvršćuje i zateže kožu kapaka i lica.Radio-frekvencije bezbolno ulaze u dermis i kao rezultat daju izuzetno zdraviju i otporniju kožu. Okrutno zapeglava bore, ne dozvoljavaći im da se ponovo pojave. Ovaj ultra popularani tretman ne ostavlja nikakve neželjene efekte, kao ni kontra indikacije.


Da bi se dostigli dugoročni rezultati potrebna je serija od 4-6 tretmana. Tretman traje oko 60 minuta. Preporučuje se osobama koje žele da zategnu i podignu kožu lica, a odličan je i za umanjivanje bora.


24K Golden Mask Tretman

Definitivno najluksuzniji tretman u Laser Lab-u dolazi direktno is Drevnog Egipta, od Kleopatre. Pozlatite Vašu kožu u bukvalnom smislu sa ovim revitalizirajućim tretmanom. Priprema za ovaj tretman se sastoji od podmlađivanja Pro Liftom, nakon čega se nanosi zlato u listićima i utrljava se u pore. Zlato sadrži peptide i ima anti age i antibakterijsko svojstvo. Zateže Vašu kožu i podstiče stimulaciju kolagena. Doživite Midin dodir bez ikakvih posledica.


Nakon ovog tretmana koža će Vam biti kao i samo zlato - blistava.

Svojim čistim sjajem i dragocenošću se bori protiv UV zračenja, već postojećih bora i sprečava nastajanje novih. Zlato ima vrednost čak i kada je koža u pitanju, samim tim usporava potrošnju kolagena i elastina. Zlato je jedno od najboljih provodnika… U ovom slučaju provodi kiseonik i pomaže kod njegovog transportovanja. Stimuliše limfnu drenažu i cirkulaciju krvi. Ovaj tretman je samostalno uzdigao Kleopatrinu lepotu i omogućio joj da dospe u legende. Otključajte “Premium” izgled i budite na vrhu piramide sa ovim “Zlata vrednim” tretmanom.


Tretman traje oko sat vremena.

Kolagen Fibroin Silk Niti

Još jedan od niza prirodnih tretmana. Ovu drevnu potpuno bezbolnu metodu je koristila Mulan - žena koja je ušla u legenda. Ove niti se izdvajaju posebnim procesom iz linije svilenih proteina visoke čistoće.


Zbog prirodnog sastava, strukture i elastičnosti fibroin je veoma transparentan sa strukturom vlakana kože. To je vrsta litičkog enzima iz svilene bube. Kada se spoje fibroin i Vaša koža dolazi do mističnge fuzije dva sveta koja proizilazi iz same simbioze čoveka i prirode. Na temperaturi kože se topi svileni fibroin i pretvara se u čvrsti, čime povlači rastegljivu mrežu u koži dajući joj neprikosnovenu zategnutost. Stimuliše regeneraciju kolagena i reorganizuje elastičnost vlakana bolje nego Mr. Fantastic iz “Fantastične Četvorke”. Prirodna elastičnost kože se nadograđuje i oblikuju se fine linije. Ove niti se bezbolno unose direktno na bore i one podižu opuštenu kožu bolje nego SpaceX raketa. 


Radi se 4-6 tretmana u razmaku od 15 dana.


Dermapen LED Light Tretman

Derma Pen je još jedan “Holivudski” tretman u našoj ponudi. Proglašen za jedno od najsavršenijih rešenja današnjeg životnog stila. Ovaj regerativni i biostimulacioni tretman cilja da momentalno postigne svežiji izgled u svakoj prilici. Dokazao se kao veoma sposoban. Svojim bezbolnim mikroiglicama vrši dubinsku penetraciju Vaše kože i obezbeđuje instant pokretanje prirodne regeneracije kolagena i elastina. Njegove nemilosrdne iglice vrše potpunu destrukciju bora i ožiljaka, brišući ih sa Vašeg lica, Bez brige, njegove masirajuće iglice neće naneti Vama nikakvu štetu, već će Vas vidljivo podmladiti, hidrirati i biorevitalizovati. Vaša koža će se zateći i dobiti takozvani. “Tenzioni efekat” dok kompletno apsorbuje vitamine hijaluronske kiseline i ostalih lekovitih supstanci. Ne samo da postiže vidljive rezultate nakon samo jednog tretmana, nego vrši i blag lifting Vašeg lica, osiguravajući neodoljivi, blistavi “Holivudski izgled”. Možda niste u Holivudu, ali ste posle ovog tretmana definitivno zvezda.


Tretman se preporučuje jednom mesečno. Pogađa lice, okoloočnu regiju i dekolte


Scroll to Top