Body Contour Tretmani

Tretmani

Ultrazvučna Kavitacija

Ultrazvučna kavitacija, poznatija kao “3 u 1” tretman. Za razliku od kafe, ovaj tretman nema neželjenih reakcija. Vrši se najnovijim multifunkcionalnim aparatom koji ima 3 sonde specijalizovane za 3 različita efekta. “3 u 1” tretman pomoću ultrazvuka razbija celulit i uklanja masne naslage. Hrabro se bori protiv telesne težine i savršeno oblikuje Vaše telo. Efektivno zateže kožu i momentalno pokreće regeneraciju uspavanih ćelija. Ima 3 specijalizovane sonde!

Ultrazvučna kavitacija najnovijim aparatom je potpuno bezbolna i jedna je od retkih koja pokazuje neverovatne rezultate nakon samo jednog tretmana. Ova bezbolna metoda je efektivna nezavisno od vrste i veličine tela.

Preporučuje se serija od 6 do 10 tretmana, 2 do 3 puta nedeljno. Naravno ovo zavisi od trenutnog stanja i željenog rezultata. Laser Lab rešava ovaj problem sa besplatnim konsultacijama.


  • Prva faza - ultrazvučna kavitacija na 28MHz i 40,8MHz uništava masne naslage i juriša na celulit. Odnoseći zagarantovanu pobedu. Vaša koža će biti zdravija, zategnutija i svežija nakon ovog tretmana. Obim će Vam se zagarantovano smanjiti za fascinantnih 2-4cm. Zašto bi išli mesecima u teretanu kada ovim tretmanom možete da postignete bolje rezultate za samo 30 minuta.

 

  • Druga faza - Tripolarnom radiofrekvencijom direktno i besprekorno utiče na Vaše ćelije. Mikrocirkulacija doživljava veće ubrzanje od bugatija, zagrevajući međućelijski prostor. Ovim efektom rapidno pokreće regenerativne procese. Ne samo da produkuje kolagen i elastin, nego i produkuje zapanjujuće rezultate nakon samo jednog tretmana.

 

  • Treća faza - premium vakuum sonda dodatno pospešuje cirkulaciju, dovodeći pojačanje u bitku. Vakuum zagreva Vašu kožu i učvršćuje je. Efektivno pobeđuje celulit 3. Nivoa, dok totalno razara masne naslage duboke 4-5cm.

Presoterapija - Masažni Tretman

Presoterapija je jedan od najzdravijih aparaturnih tretmana. Koristi posebno dizajnirano odelo i metodu naizmeničnie kompresije i dekompresije vazduha u komorama da pokrene vensku i limfnu cirkulaciju. Presoterapija izbacuje višak tečnosti i vrši kompletan detoks tela. Smanjuje neprijatan bol u ekstremitetima i napetost u mišićima. Ovaj tretman potpuno istrebljuje mogućnost pojave novog celulita i hrabro se obračunava sa već postojećim celulitom. Ishod je naravno pobeda! Samom detoksikacijom tela se drastično smanjuju uticaji alergija i monstruozno podiže imunitet. Zbog svojih jakih bioloških dejstava ovaj tretman i jeste proglašen za jedan od najzdravijih, kao i Oxy Pro Jet. Limfna drenaža postiže harmoničnu ravnotežu telesnih tečnosti, poboljšava opšte stanje tela i munjevito smanjuje sve otoke. Ubrzava metabolizam i čisti ćelije od štetnih materija.

Presoterapija traje 30, 40 ili 60min u zavisnosti od stanja tela. Preporučuje se barem jednom u 7-10 dana, a kada se vrši detoksikacije preporučeno je minimum 6 tretmana.

Scroll to Top