Higijenski Tretmani Lica

Tretmani

Tretman Dijamantskom Dermoabrazijom

Tretman dijamantskom mikro dermoabrazijom će Vas u potpunosti očarati

Koža lica je delikatna poput egzotičnog cveta, traži konstantnu pažnju, kontinuiranu negu i specijalan tretman pun večne ljubavi. Ponekad čak i muziku…

Ovaj tretman pruža sve od navedenog. Uklanja mrtve ćelije epiderma pomoću dijamantske sonde. Zadržava čist i zdrav izgled kože i povećava cirkulaciju. Čak otklanja i nepravilnosti.

Kao što se gusenica pretvara u leptira, tako ovaj tretman vrši potpunu metamorfozu vaše kože. Nakon ovog tretmana Vaša koža će zablistati i direktno suprotstaviti suncu, baš kao i dijamant koji se koristi za ovaj tretman.

Ako želite “
Holivudski” izgled kože onda je ovo pravi tretman za Vas!

Tretman Lica Ultrazvučnom Špatulicom

Pravi 2 u 1 tretman koji će Vas oduševiti.

Tretman lica ultrazvučnom špatulicom se bazira na najvažnijem pravilu zdravlja - čistoći.

Ovaj tretman potpuno bezbolno i veoma brzo čisti lice.  Vaše lice će posle ovog tretmana biti besprekorno očišćeno. Svojim udobnim vibracijama uništava mrtve ćelije kože, dok rapidno ubrzava mikrocirkulaciju i prokrvljenost. Time otvara pore i omogućava da Vaše lice kompletno upije neprocenljivo više hranljivih sastojaka. Ne samo da vrši neodoljivo udobnu mikromasažu koja pokreće metaboličke procese za drastično povećanje saturacije, već i momentalno pokreće nagli proces regeneracije kože. Istovremeno taj proces u potpunosti dezinfikuje Vašu kožu, nakon čega je spremna za “dalju obradu”.

Zbog ovoga su drastični rezultati vidljivi odmah nakon završetka ovog bezbolnog tretmana.


Fitopiling


Tretman koji direktno potiče od Majke Prirode. Fitopiling je jedna od najboljih procedura sa snažnim biološkim delovanjem. Biljni piling koji pravi leptira od gusenice. Morskim sunđerom skida mrtve slojeve kože, a puderom rubina, safira i korala čini vašu kožu blistavijom od bisera. Svojim biološki aktivnim komponentama smanjuje proširene pore i čini Vaš metabolizam bržim od Formule 1.


Koža postaje glađa, čistija i svežija. Svojim lekovitim antiseptičkim dejstvom fitopiling daje odlične rezultate kod nečiste i aknozne kože.


Već nakon nekoliko tretmana akne potpuno nestaju, koža postaje čistija, a ten biva ujednačen.

Preporučuje se za nečiste i masne kože, proširene pore, mitisere i akne.

Fitopiling takođe podmlađuje kožu, dok nemilosrdno uništava ožiljke od akni i izjednačava hiperpigmentacije. Doživite sopstvenu metamorfozu i raširite Vaša krila, sa ovim tretmanom je nebo jedina granica.


U zavisnosti od kože preporučuje se 2-6 tretmana.


Komodoekspresija

Istiskivanje gnojnog sadržaja akni i mitisera. Kako bi pripremili kožu moramo uraditi kompletan higijenski tretman lica koji podrazumeva:


Uklanjanje šminke, ćišćenje i dezinfekciju. Nakon toga parimo lice ili otvaramo pore termo maskom. Pore se moraju otvoriti kako bi olakšali komodoekspresiju i smanjili neprijatnost klijentu. Nakon ovog otvaranja pora sledi komodoekspresija. Nakon komodoekspresije nanosimo masku i kremu koje će umiriti lice i ubrzati proces zarastanja. Redovnim tretmanima komodoekspresije dolazi do skupjanja pora i do njihovog smanjenja. Možemo da Vam priuštimo i kratku masažu kako bi Vam se koža još brže umirila. 

Tretman treba da se radi jednom mesečno.

Scroll to Top