Premium Laser Lab Tretmani

Multifunkcionalni Tretmani Koji Postoje Samo Kod Nas

Tretmani

Holivudski Oxy Pro Jet Tretman

Ovaj “Holivudski tretman” je postao svetski hit! Oxy Pro Jet je najsavremeniji i najefektivniji aparat na svetu. Popularan kod Holivudskih zvezda i svih ostalih poznatih ličnosti. Zasniva se na bezbolnom ubacivanju aktivnih supstanci u kožu. Gradska dehidrirana koža, gladna kiseonika i svežine se besprekorno transformiše uz ovaj brzi tretman. Ovim aparatom se vrši takozvana “Akva Abrazija” koja je ustvari savršena fuzija između komforne masaže i neprikosnovene saturacije kože. Čist kiseonik se pod pritiskom ubacuje u kožu, davajući joj regenerativne sposobnosti i podstičući instant proizvodnju kolagena i elastina.


Ovaj tretman ne samo da osvežava Vašu kožu, već i otvara zapečaćena vrata koja su blokirala potpunu apsorpciju preparata i aktivnih supstanci koje se nanose. Hijaluron, peptidi i antioksidansi hrane Vašu kožu dajući joj zaslepljujući porcelanski sjaj kojem i same Holivudske zvezde zavide. Istovremeno se ozonom tretiraju lice, dekolte i vrat, davajući im mističnu svežinu. Ovaj bezbolni tretman postiže dubinsko i temeljno čišćenje pora, poboljšava tonus kože, teksturu i elastičnost… Drastično smanjuje produkciju sebuma, podstiče regeneraciju ćelija i neverovatno poboljšava cirkulaciju. Površinski rezultati su vidljivi nakon samo jednog tretmana, a svakim sledećim je efekat sve bolji i regeneracija bolje deluje na dubljm delovima.

Za najefektivnije rezultate se preporučuje serija od 6 tretmana. Tretmani se rade jednom nedeljno.


Specijalni Hiperbarični Oxy Jet Tretman

Premotajte vreme 500 miliona godina u nazad sa “Holivudskim” tretmanom Hiperberične komore. U davnoj prošlosti, u praistoriji je atmosfera bila idealna, kao Vaše lice nakon ovog drevnog tretmana. Osetite blagodati planete Zemlje u najperfektnijim atmosferskim uslovima koji su ikada postojali. Hiperbetična komora dolazi pravo iz doba Jure i donosi sa sobom davno zaboravljenu veličanstvenost. Ovaj prijatni tretman podiže nivo kiseonika i ekspresno pokreće munjevitu regeneraciju kože. Naoružava kožu za epski sukob sa UV zracima i modernim stilom života. Jednim klikom dugmeta pobedite sve nemilosrdne neprijatelje Vaše kože koji vas neumoljivo napadaju svaki dan… Oxy Pro Jet će ih istrebiti i vratiće Vašu kožu u nekadašnji sjaj koji će se suprotstaviti suncu. Ovaj tretman će u gušteru probuditi skriveno čudovište, a u Vama će probuditi lepotu koja je bila duboko unutra. Ovaj naučno dokazani tretman je 2019 godine osvojio Nobelovu nagradu za najbolji i najinovativniji medicinski tretman. Udahnite život Proto Zemlje u sebe i ispunite se drevnom lepotom kojoj same boginje iz legendi zavide.

Da nema ostalih odličnih sposobnosti”, Govori svetski poznati kozmetičar koji je testirao aparate, “Oxy Jet Hiperbarična Komora ostavlja sve ostale tretmane uporedljivih cena i kvaliteta u prašini sa svojim praktično instant rezultatima koji su i više nego odlični.”

Eye Perfect Tretman

Tretman okoloočne regije najmodernijim prolift aparatom. Nova “Eye Flower Peel” terapija drastično poboljšava elastičnost kože i zateže kapke. Neutrališe tamne kolutove oko očiju i vidno smanjuje nadutost. Ovaj tretman vrši opaku ofanzivu na bore, odnoseći jednu brzu pobedu. Nije fotosenzitivan i nema nikakve posledice. Posvetljuje ten i lekovito hrani Vašu kožu ekskluzivnim aktivnim elementima. Čak i ovaj visoko tražen tretman ima svoju Ahilovu petu... Jedino šta ćete čuti tokom njega su suze radosnice i neopisiva sreća kojom će Vam Vaša koža zahvaljivati.


Aktivni elementi: cvetna kiselina, laktobionska kiselina i laktička kiselina.


Tretman taje oko 30 minuta i može se kombinovati sa drugim tretmanima lica. Radi se u seriji od 5-6 tretmana.


Lash Lift Tretman

Oslobodite Vašu prirodnu lepotu uz Lash Lift tretman. Ovaj bezbolan tretman je prijatan za klijenta. Deluje na Vaše prirodne trepavice, ojačavajući ih i izvijajući ih. Naravno tokom ovog novog tretmana se Vaše trepavice ne opterećuju. Nanošenjem keratina se rapidno obnavljaju dlačice. Ne samo da se na ovaj način izvanredno pospešuje gustina, već se i rast. Ovaj tretman daje distinktivan izgled Vašim trepavicama… Ne samo da će biti duže, već će biti veoma uočljivije, a samim tim ćete izgledati mlađe i odavaćete “plemeniti” izgled. Lash Lift je jedan od onih tretmana nakon kojeg se rezultati odma vide, a istrajnost je samo jedna od nenadmašljivih osobina ovog najnovijeg tretmana

Ovaj tretman traje 60 minuta, a njegovi efekti traju zapanjujućih 6-8 nedelja.

Dermapen LED Light Tretman

Derma Pen je još jedan “Holivudski” tretman u našoj ponudi. Proglašen za jedno od najsavršenijih rešenja današnjeg životnog stila. Ovaj regerativni i biostimulacioni tretman cilja da momentalno postigne svežiji izgled u svakoj prilici. Dokazao se kao veoma sposoban. Svojim bezbolnim mikroiglicama vrši dubinsku penetraciju Vaše kože i obezbeđuje instant pokretanje prirodne regeneracije kolagena i elastina. Njegove nemilosrdne iglice vrše potpunu destrukciju bora i ožiljaka, brišući ih sa Vašeg lica, Bez brige, njegove masirajuće iglice neće naneti Vama nikakvu štetu, već će Vas vidljivo podmladiti, hidrirati i biorevitalizovati. Vaša koža će se zateći i dobiti takozvani. “Tenzioni efekat” dok kompletno apsorbuje vitamine hijaluronske kiseline i ostalih lekovitih supstanci. Ne samo da postiže vidljive rezultate nakon samo jednog tretmana, nego vrši i blag lifting Vašeg lica, osiguravajući neodoljivi, blistavi “Holivudski izgled”. Možda niste u Holivudu, ali ste posle ovog tretmana definitivno zvezda.


Tretman se preporučuje jednom mesečno. Pogađa lice, okoloočnu regiju i dekolte


LED Foto Terapija - 5 u 1 Holivudski Tretman

Naš 5 u 1 Holivudski tretman - LED foto terapija je naučno dokazana terapija svetlima na različitim frekvencijama. Kaže se da svetlo najjače sija u tami, ovo je slučaj i sa vašom kožom. Ovaj potpuno bezbolan holivudski tretman ne šteti koži i nema nikakve neželjene posledice. Bez UV zračenja ili štetnih frekvencija.

Svetlo ne donosi sa sobom samo toplotu, komfor i život, već i otkriva najskrivenije misterije. Jedna od njih jeste Vaša skrivena lepota koja jedva čeka da počne da isijava i pokaže se svetu. Svetlo takođe sa sobom donosi destrukciju… Uništiće Vaše bore, ukloniće Vaše bubuljice, isceliće Vaše fleke i ispraviti ostale nepravilnosti na Vašem licu. Bez brige, svetlo neće uništiti svetlo, bori se isključivo sa tamom. Svetla mogu da se kombinuju ili da se koriste samostalno:

Plava - Trojanski konj koji prodire u sloj kože gde se nalaze bakterije koje uzrokuju pojavu akni i eliminišu ih bez posledica. Pogodno je i za već upaljene bubuljice.
Crvena - Poznata kao boja brzine, baš to i radi. Ubrzava i povećava cirkulaciju, podstiče proizvodnju elastina i kolagena. Sprečavaju nastanka novih bora, a već postojeće postaju pliće
Zelene - Boja života, podmlađuje kožu, uklanja staračke fleke i ožiljke
Ljubičasta - Naša omiljena, uklanja ožiljke, pomaže u regeneraciji već oštećenje kože, plitkih ožiljaka i momentalno pokreće rapidni proces regeneracije.
Narandžasta - Boja radosti koja ubrzava mikrocirkulaciju, podiže nivo energije u ćelijama, podstiče limfnu drenažu, zateže kožu i vraća joj tonus. Zakoračite u svetlo i steknite Holivudski izgled sa ovim neverovatnim tretmanom
Tretman traje 30min, a za najbolje rezultate se preporučuje 4-6 tretmana 2 puta nedeljno

Scroll to Top