Tretmani Za Osetljivu Kožu

Tretmani

LED Foto Terapija - 5 u 1 Holivudski Tretman

Naš 5 u 1 Holivudski tretman - LED foto terapija je naučno dokazana terapija svetlima na različitim frekvencijama. Kaže se da svetlo najjače sija u tami, ovo je slučaj i sa vašom kožom. Ovaj potpuno bezbolan holivudski tretman ne šteti koži i nema nikakve neželjene posledice. Bez UV zračenja ili štetnih frekvencija.

Svetlo ne donosi sa sobom samo toplotu, komfor i život, već i otkriva najskrivenije misterije. Jedna od njih jeste Vaša skrivena lepota koja jedva čeka da počne da isijava i pokaže se svetu. Svetlo takođe sa sobom donosi destrukciju… Uništiće Vaše bore, ukloniće Vaše bubuljice, isceliće Vaše fleke i ispraviti ostale nepravilnosti na Vašem licu. Bez brige, svetlo neće uništiti svetlo, bori se isključivo sa tamom. Svetla mogu da se kombinuju ili da se koriste samostalno:

Plava - Trojanski konj koji prodire u sloj kože gde se nalaze bakterije koje uzrokuju pojavu akni i eliminišu ih bez posledica. Pogodno je i za već upaljene bubuljice.
Crvena - Poznata kao boja brzine, baš to i radi. Ubrzava i povećava cirkulaciju, podstiče proizvodnju elastina i kolagena. Sprečavaju nastanka novih bora, a već postojeće postaju pliće
Zelene - Boja života, podmlađuje kožu, uklanja staračke fleke i ožiljke
Ljubičasta - Naša omiljena, uklanja ožiljke, pomaže u regeneraciji već oštećenje kože, plitkih ožiljaka i momentalno pokreće rapidni proces regeneracije.
Narandžasta - Boja radosti koja ubrzava mikrocirkulaciju, podiže nivo energije u ćelijama, podstiče limfnu drenažu, zateže kožu i vraća joj tonus. Zakoračite u svetlo i steknite Holivudski izgled sa ovim neverovatnim tretmanom
Tretman traje 30min, a za najbolje rezultate se preporučuje 4-6 tretmana 2 puta nedeljno

Mezoterapija (Ultrazvučna)

Ultrazvučni lifting (Mezoterapija) je tretman koji se vrši bez igle. Ovaj tretman prvo zagreva kožu kako bi se pore otvorile. Nakon zagrevanja se aktivne materije bezbolno ubacuju duboko u kožu. Ove materije podstiču ćelijsku aktivnost, baš kao što će se aktivnost na društvenim mrežama povećati nakon ovog tretmana. Poboljšavaju se cirkulacija i prokrvljenost, odma pokreće limfnu drenažu i detoksikaciju kože. Kako bi se poboljšao tonus kože dodaju se C vitamin i hijaluronska kiselina. Ovaj brzi i bezbolan tretman ne ostavlja nikakve rizike infekcije, a sve materije se unose ravnomerno. Ovaj ravnomeran unos će dovesti do totalno prirodnog izgleda kojem sama Afrodita zavidi. Ovaj tretman kompletno pegla podočnjake i dovodi Vašu kožu do mističnog porcelanskog sjaja.


Tretman traje 15-30min u zavisnosti od stanja kože. Radi se 3-5 tretmana u trajanju od 14 dana. Ceo ciklus se ponavlja za 6 meseci.


Carboxy Terapija

Pravo čudo prirode! Najbolja terapija 100% naturalnim sastojcima. Carboxy terapija je namenjena za sve tipove kože sa znacima umora i stresa. Ako živite u gradu, zavisnik ste nikotina, imate oslabljen imunitet ili kuperozu ili se jednostavno stresirate… Onda je ovo tretman za Vas. Ostavlja odlične rezultate nakon samo jednog tretmana, zbog ovoga je nazvan kao “Čarobni štapić”. Pomoću snage prirode poboljšava limfnu drenažu, efektivno eliminiše toksine, momentalno podstiče imunološku aktivnost, eksponencijalno pojačava ćelijski metabolizam, vidno poboljšava teksturu i turgor kože. Na sve to, svojim lekovitim dejstvom odmara i mišiće. Ovaj tretman Vam daje mogućnost da se Majka Priroda nemilosrdno bori za Vas. Svi aktivni sastojci koji ulaze u sastav aparata su prirodnog porekla, NE SADRŽE veštački miris i veštačku boju…


 Kažu da jedan tornado u sebi nosi snagu 50 nuklearnih bombi, to je samo mikron moći koju priroda poseduje… Posle ovog tretmana nećete biti nuklearni, ali ćete biti prava bomba.


Neki od sastojaka ovog delotvornog tretmana: fito ekstrakt godži bobica, limunova trava, aloe vera, trava kivija, prirodni vlažeći faktor, transdermalni nosilac kiseonika, magnezijum, peptidi zrna pirinča, pantenol, ekstrakt smokve, verbena i ruzmarina, vitamini A, E i F…


Stop Redness Tretman

Još jedan 100% prirodan tretman direktno od Majke Prirode. Iz semena "babči" biljke se izvlače organske supstance za podmlađivanje i zaglađivanje kože bez iritacija. Ovaj prirodni tretman zateže opuštenu kožu, podstiče rapidnu regeneraciju kolagena i drastično povećava efekat elastičnosti. Ima kompleks prirodnih vitamina koji vidljivo osvežavaju kožu i poboljšavaju strukturu tkiva.


Ovaj tretman ne izaziva nikakve iritacije, perutanje, čak nema ni osećaja peckanja - potpuno je bezbolan


Traje sat vremena, radi se jednom nedeljno.

Najbolji rezultati uz Oxy Pro Jet Holivudski Tretman


Scroll to Top