Trajna epilacija diodnim laserom

STA JE DIODNI LASER? Diodni laser od 808nm je najmoderniji laser za trajnu epilaciju (1996. se pojavio na tržištu). Američka asocijacija FDA ga je 2006. priznala kao laser za TRAJNO uklanjanje dlaka pored Aleksandrit lasera i NdYag lasera (IPL i SHR sistemi nisu priznati od FDA). Ovim laserom se skoro bezbolno mogu tretirati svi tipovi kože i svi tipovi dlačica (čak i vrlo tanke dlake se uklanjaju aplikacijom visoke energije do 160 J/cm2). Za razliku od SHR sistema od 808nm čija se sonda sastoji od kvarc (xenon) lampe kao svetlosnog izvora energije sa filterima za talasnu dužinu 808nm, sonda diodnog lasera ima čist koherentan svetlosni zrakod 808nm proizveden diodama. U Laser lab-u laser Hair Away pro 3, poseduje DILAS diode, najpreciznije nemačke tehnologije (cena same diode koja se ugrađuje u sondu u Nemačkoj pod specifičnim tehničkim uslovima je 7500EU). Zbog toga termička energija ovog zraka je oko 5-10 puta jača od energije kvarz lampi od 808nm. Osim toga sam laser ima mogućnost podizanja energije do 160J/cm2 što je mnogo više od uobičajenih 50J/cm2 za SHR sisteme. Rezultati tretiranja ovim laserom su 80% uklonjenih dlaka već za 4-6 tretmana, dok SHR sistem postiže te rezultate za 8-12 tretmana. U ČEMU JE PREDNOST DIODNOG U ODNOSU NA OSTALE LASERE? Velika prednost diodnog lasera u odnosu na IPL, SHR i ELOS tehnologiju je činjenica da su dlake trajno uklonjene. Druga njegova prednost je mogućnost produženja trajanja impulsa od 5 do 400ms i povećanja energije do 160J/cm2 da bi se uklonile i sasvim uporne, tanke ili vrlo svetle dlake. SHR sistem istom brzinom uklanja dlake kao i diodni laser, ali je zbog slabijeg termičkog efekta xenon lampe i manje energije period njihovog ponovnog oporavka oko godinu dana.

Duration: 00:15

Price: 1,500 din

Tretman trajne epilacije celog tela

Tretmani trajne epilacije Diodnim laserom preporučuju se osobama izražene maljavosti, kao i osobama koje imaju problema sa uraslim dlakama. Tretman je odličan i za sve ostale koji žele da se trajno , efikasno,brzo i bezbolno reše dlaka.

Duration: 02:00

Price: 30,000 din

Tretman lica Ultrazvučnom špatulom

Šta je ultrazvučno čišćenje lica? Sam kozmetički tretman ultrazvučnog čišćenja lica kombinuje dva tretmana. Jedan čisti lice dok drugi pomaže koži da bolje upije serume i hidratantne preparate koji se na nju nanose tokom tretmana. Prvi deo, ujedno i najbitniji za ovaj tretman, podrazumeva nežno uklanjanje mrtvih ćelija kože i prljavštine ultrazvučnim vibracijama. Frekvencija ultrazvučnih talasa se menja u zavisnosti od toga šta tretmanom želi da se postigne. Tako se, na primer, talasi sa višom frekvencijom koriste da podstaknu regeneraciju ćelija, obnavljanje tonusa mišića lica, te da se utiče na bolju limfnu drenažu lica. Premda se ovaj tretman prvenstveno koristi za čišćenje lica, može se primeniti i na kožu vrata, ruku, grudi, stomaka, ali i nogu i zadnjice. Ovo je svakako dobra stvar kada imate problem sa bubuljicama. Međutim, ne treba sada zanemariti svakodnevnu potrebu čišćenja lica i uklanjanja sebuma jer je to najbolji način da do potrebe za ovim komplikovanijim tretmanima i ne dođe. Kako se radi ultrazvučno čišćenje lica? Tretman ultrazvučnog čišćenja lica obavlja se (ultrazvučnom špatulom) koja emituje zvučne talase koje ljudsko uho ne može da čuje. Ovakve vibracije dubinski prodiru u kožu i takoreći izvlače prljavštinu, višak nagomilanih mrtvih ćelija kože i sebuma na površinu .Ultrazvučno čišćenje lica preporučuje se osobama koje imaju neke od ovih problema sa kožom: previše masnu kožu i višak sebuma začepljene pore mitisere i komedone nejednak ten preterano suvu kožu akne tamne podočnjake fleke ili ožiljke Prvim korakom Priprema lica se može raditi parenjem - Vapozonom , enzimskim pilingom,gelom za otvaranje pora. Ovaj početni deo više se vodi kao masaža, mada je cilj i da se mrtve ćelije kože odlepe od kože. Drugi korak je praktično ultrazvučni piling lica špatulom kojim se uklanjaju mrtve ćelije kože i prljavštinu koja se skupila u porama. Čišćenje se ovim tretmanom odvija na mnogo dubljem nivou. Konačno, treći korak je unošenje seruma koji sadrži vitamine i druge nutrijente čiji je cilj da nahrane kožu. Zatim se na kožu lica nanosi maska, koja može biti za regeneraciju kože, hranljiva, anti age ili za umirenje u zavisnosti kako je koža reagovala na tretman. Nakon maske, lice se zaštićuje kremom sa spf zaštitom od sunca i spoljnih faktora, Tretman Ultrazvučnom špatulom je potpuno neinvazivan, može da zameni komodoekspresiju(istiskivanje dubinskih akni prstima),rezultati su čista, hidrirana i elastična koža sa poboljšanim tonusom

Duration: 01:00

Price: 1,500 din

Epilacija celog lica

Trajna epilacija celog lica i priprema za tretman Priprema lica za tretman epilacije je veoma jednostavna. postoje tri veoma važne stvari koje se pre tretmana trajne epilacije moraju ispoštovati , a to su: 1.Ne čupati ili ne depilirati dlake iz korena 3 nedelje pre tretmana 2.Ne sunčati se bilo u solarijumu , niti na suncu dan ili dva pre dolaska na sam tretman 3.Regiju koja će se tretirati laserom trebalo bi dan ili dva pred tretman izbrijati - Pre svih ovih stavki potrebno je prvo doći na konsultacije i prikazati detaljno sve regije koje će se laserskim putem otklanjati, da bi stručno osoblje procenilo eventualan broj ponavljanja tretmana i da bi ste popunili upitnik vezan za istoriju medicinskih bolesti i procenu tipa kože klijenta.

Duration: 00:10

Price: 2,500 din

Scroll to Top